Wist u datjes....

Wist u dat …

Mensen die kerstversiering ophangen heel erg gehecht zijn aan hun woning en dat als men kiest voor een afsluiting rondom het huis, men niet van plan is om de buurt te verlaten?

Wist u dat …

De inrichting van uw huis veel zegt over uw persoonlijkheid? Uiteraard is dit niks nieuws, maar nu is het opnieuw aangetoond door onderzoek van een Amerikaanse psychologe. Zij kwam alvast tot volgende conclusie: extraversie, emotionele (in)stabiliteit en vriendelijkheid zijn moeilijk af te leiden uit het interieur. Wel kan je er uit afleiden of iemand een georganiseerd is, al dan niet creatief of no-nonsense.

Zo leven georganiseerde mensen in nette opgeruimde huizen. Vaak huizen deze mensen in een goed van licht voorziene woning met een minimalistische, moderne inrichting. Mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen, hebben vaak creatieve spullen in huis, terwijl de no-nonsense mensen de schoenpoets, de sunblock of de stofzuiger zo voor het grijpen hebben.

Een olifant in de kamer?

Dat kan! Een leuk idee voor de kamer van je (b)engeltjes. Kies een leuk papiertje en snij er een levensgroot dier uit. Dit kan u vervolgens op de muur hangen. Bent u minder creatief? Geen nood, inmiddels zijn de prints en muurstickers volop in de mode en zodoende kan u dergelijke prints makkelijk bij de betere vakhandel krijgen.