De zomer van 2018 gaat samen met pasteltinten!

Deze zachte tinten passen als geen ander in een modern interieur en combineren ook nog eens perfect met andere woontrends zoals geometrische prints, gouden woonaccessoires en Scandinavische meubeltjes.
De twee toppers in 2018 zijn ongetwijfeld Cool Mint en Powder Pink.

Powder Pink

Pastelroze staat al een tijdje niet alleen meer voor ‘meisjesachtig’. Je kan deze poedertinten op verschillende manieren combineren, of je nu voor een modern, minimalistisch of stoer interieur kiest. Hou je het graag zacht en sfeervol, kies dan voor poederroze in combinatie met gouden of koperen accenten voor een romantische indruk.

Wil je liever een modern interieur creëren, denk dan aan een combinatie met grijstinten of geometrische prints en kies voor een subtiele aanwezigheid van pastelroze. Met enkele pastelroze kleuraccenten geef je jouw modern interieur een speels, hip karakter.

Cool Mint

Muntgroen is misschien wel de populairste van de pasteltinten, zeker als het om interieur gaat. Deze frisse, levendige tinten zijn een tikkeltje stoerder en combineren erg makkelijk. Muntgroen verzacht de harde aanwezigheid van zwarte of donkere tinten bijvoorbeeld. In een modern en licht interieur zorgt deze pasteltint dan weer voor een welverdiende pop of color.

Wil jij ook graag aan de slag gaan met pasteltinten in jouw interieur maar weet je niet hoe je dit het beste aanpakt? Start dan met een bezoekje aan Lucas Meubelen waar onze interieurspecialisten je zeker kunnen bijstaan en je verdere inspiratie kan opdoen!

AddToAny

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Ontvang nuttige tips en blijf op de hoogte van onze acties.

GRATIS Interieuradvies

Stuur ons alvast de afmetingen
van je kamer en maak een afspraak

Bereken je route
Openingsuren

Meubelen Lucas

Wijngaardstraat 54
9450 Haaltert

T 053-83.26.21
F 053-83.88.82
E info@meubelenlucas.be 

Bereken je route
Openingsuren

Trendline Jong wonen

Kerkskenhoek 57
9450 Haaltert

T 053-84.87.77
F 053-84.87.78